Mies, älä tee näitä seksimokia naisen kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

AskMen-sivusto on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa aikuisviihdealalla työskentelevät naiset paljastavat millaisia virheitä miehet voivat tehdä makuuhuoneen puolella. Yleisimmäksi virheeksi naiset kertovat sen, että miehet eivät harrasta tarpeeksi esileikkiä, joka on naisille todella tärkeää.

Naiset kertovat, että moni mies tekee naista kosketellessa sen virheen, että käyttää käsiään liian kovakouraisesti hyväillessään naista sormillaan. Miehet voivat olla välillä myös liian itsekkäitä, jolloin he ajattelevat vain omaa nautintoaan ja ohjaavat naista vain siihen suuntaan mikä heistä tuntuu hyvältä.

Moni mies tekee sen virheen, että laittaa sormensa naisen sisälle ajattelematta sitä millaiset kynnet heillä on. Harva mies käy manikyyrissä, minkä vuoksi kynnet voivat olla terävät ja aiheuttaa yllättävää kipua paikoissa, joissa niiden ei pitäisi.