Zayn Malik vaalean kaunottaren kanssa ulkona – ei ollut Gigi Hadid

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Zayn Malik tapailee tällä hetkellä yhtä muotimaailman kuuluisimmista mallikaunottarista. Zayn Malik nähtiin vaalean kaunottaren kanssa patikoimassa aurinkoisena kesäpäivänä, mutta naisen käännyttyä kävikin ilmi, että hän ei ollutkaan tyttöystävä Gigi Hadid.

Zayn Malik oli ystäväporukkansa kanssa patikoimassa, mutta hän pysytteli erityisen lähellä tuntematonta vaaleahiuksista naista. Daily Mail -lehden mukaan kaksikko oli esin viihtynyt muun porukan seurassa kunnes he olivat lähteneet kaksistaan juttelemaan hieman kauemmaksi ja kävelemään omia reittejään.

Valokuvaajat seuraavat poptähteä tiuhaan, mutta miehen ilme näytti silti melko yllättyneeltä kun he huomasivat kuvaajan. Gigi Hadid on huhuista huolimatta näyttänyt sosiaalisessa mediassa, että pariskunnalla on edelleen kaikki hyvin julkaisemalla hellyttävän kuvan hänestä ja Malikista lakanoiden alla.

missing you ❤️

Kuva, jonka Gigi Hadid (@gigihadid) julkaisi