Mummot kokeilivat Snapchatin filttereitä – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet Snapchat-käyttäjät ovat koukussa hauskoihin filttereihin, jotka muuntavat ja muovaavat kasvoja videoihin. Filtterit ovat yllättävän huvittavia ja onnistuvat ilmeisesti viihdyttämään myös vanhempia ihmisiä.

Obsev-kanava on julkaissut Youtube-videon, jossa isoäidit saavat kokeilla Snapchat-sovellusta. Naisille on näytetty miten he pystyvät kokeilemaan sovelluksen tarjoamia filttereitä, jotka saavat hauskat reaktiot vanhuksissa aikaan.

Isoäidit kokeilevat videolla filttereitä, jotka muuttavat kasvonpiirteitä täysin erilaisiksi. Isoäidit ymmärtävät heti mistä on kyse ja eläytyvät täysillä heidän kasvojensa uuteen ulkonäköön. Naisten kommentit ovat hauskoja, minkä lisäksi vanhusten nauru saa katsojankin hyvälle tuulelle.