Vagina on naamiaisasujen uusin trendi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa villiinnyttiin alkuviikosta Chewbacca-naamaria käyttäneestä äidistä, mutta hän ei suinkaan ole ainoa naamiaishengessä nähty ihminen. New Yorkissa on nimittäin esitelty naamiaisasu, jota ihan kuka tahansa ei kehtaa pukea ylleen – oli asu sitten kuinka trendikäs tahansa.

Kyseessä on nimittäin Conceived in Brooklyn -ryhmän kehittämä ja levittämä vagina-naamiaisasu, jota myydään parhaillaan verkkokaupassa. Syykin siihen on selvä, sillä suurilla vaginoilla kerätään varoja järjestölle, joka auttaa naisia seksuaaliterveyteen ja ehkäisyyn liittyvissä asioissa.

Yksi vagina-asu maksaa 149 dollaria ja siitä 10 dollaria ohjataan hyväntekeväisyyteen. Projektin johtaja Kelly Kinsellan mukaan asujen menekki on ollut selvästi suurempaa kuin he osasivat alunperin edes odottaa. Oheisissa kuvissa ihmiset poseeraavat vagina-asussa New Yorkin kaduilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash