Veli menehtyi – Eric päätti tehdä muistoksi jotain todella erikoista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eric Sherman sairastui leukemiaan ollessaan 17-vuotias. Useita hoitojaksoja myöhemmin Eric menehtyi taisteltuaan urheasti sairautta vastaan neljä vuotta. Häntä jäi suremaan vanhempien ja ystävien lisäksi iso- ja pikkuveli, joka päätti Ericin muistoksi matkustaa rullalaudallaan 725 kilometrin matkan.

Pikkuveli Jason päätti Ericin menehtymisen jälkeen, että hän matkustaisi heidän rakastamalleen leirintäalueelle New Hampshireen rullalautaillen, koska rullalautaileminen oli veljeksiä yhdistävä rakas harrastus. Jason irtisanoutui päivätöistään, otti parhaan ystävänsä Tommyn mukaansa ja lähti matkaan.

Jason rullalautaili Tommyn kanssa yhteensä 725 kilometrin matkan Manhattanilta New Hampshireen saakka. Matkan aikana ystävykset vierailivat paikoissa, joista Jasonilla oli rakkaita muistoja kummankin veljensä kanssa. Jasonin mukaan matka oli juuri sellainen, jonka Eric olisi tehnyt.