Ensimmäinen kannabiskuntosali San Franciscoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

San Franciscoon avataan uusi kuntosali, joka houkuttelee asiakkaikseen kannabista käyttäviä ihmisiä. Kuntosali on ensimmäinen kannabisystävällinen kuntosali, mikä käy ilmi jo paikan nimenkin puolesta.

Power Plant Fitness -kuntosalin ovat perustaneet yhdessä 420 Games -urheilutapahtumia järjestävä Jim McAlpine ja eläkkeelle jäänyt NFL-pelaaja Ricky WIlliams. Miehet haluavat taistella yhdessä kannabiksen käyttäjistä olevaa velttoa ja laiskaa stereotypiaa vastaan, ja yhdistää huumausaine kuntoilemiseen ja hyvinvointiin.

Power Plant Fitness -kuntosalilla asiakkaat pystyvät saamaan kokonaisvaltaisen kokemuksen, joka ruokkii sekä kehoa että mieltä. Kuntosalilla on Complex-sivuston mukaan lupa laittaa kannabissätkä palamaan halutessaan jopa sisätiloissa kesken oman treenin.