Ensimmäinen kannabiskuntosali San Franciscoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

San Franciscoon avataan uusi kuntosali, joka houkuttelee asiakkaikseen kannabista käyttäviä ihmisiä. Kuntosali on ensimmäinen kannabisystävällinen kuntosali, mikä käy ilmi jo paikan nimenkin puolesta.

Power Plant Fitness -kuntosalin ovat perustaneet yhdessä 420 Games -urheilutapahtumia järjestävä Jim McAlpine ja eläkkeelle jäänyt NFL-pelaaja Ricky WIlliams. Miehet haluavat taistella yhdessä kannabiksen käyttäjistä olevaa velttoa ja laiskaa stereotypiaa vastaan, ja yhdistää huumausaine kuntoilemiseen ja hyvinvointiin.

Power Plant Fitness -kuntosalilla asiakkaat pystyvät saamaan kokonaisvaltaisen kokemuksen, joka ruokkii sekä kehoa että mieltä. Kuntosalilla on Complex-sivuston mukaan lupa laittaa kannabissätkä palamaan halutessaan jopa sisätiloissa kesken oman treenin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat