Härski nettihitti: Mies nappasi lentävän dildon suuhunsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetin syövereissä voi törmätä suurta hämmennystä herättäviin kuviin ja videoihin, joiden taustoja ei juurikaan selitellä. Tällä kertaa sosiaalisessa mediassa hämmästyttää alun perin Gfycat-sivustolla jaettu ja Redditin kautta levinnyt härski gif-animaatio miehestä ja lentävästä dildosta.

Videon alussa tavataan mies, joka istuu kaikessa rauhassa puutarhatuolissa. Mies kallistaa päätään ja avaa suutaan, jolloin häntä kohti syöksyy kuin tyhjästä vaaleanpunainen tekopenis. Dildo sujahtaa suoraan miehen suuhun.

Oliko kyseessä tarkkaan suunniteltu temppu vai sattuiko mies vain haukottelemaan juuri, kun lentävä dildo lensi jostain häntä kohti? Emme ehkä koskaan saa tietää. Videolla esiintyvän miehen ainakin kannattaisi harkita uraa aikuisviihteen parissa, ellei hän satu jo työskentelemään alalla.