Mies uskoo ostaneensa riivatun iPhonen – kameran rullassa kuolleen naisen kasvot

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Riivatuiksi väitetyistä esineistä on kerrottu tarinoita vuosisatojen ajan, mutta nyt kummitukset ovat mitä ilmeisimmin siirtyneet digiaikaan. Meksikosta kantautuu nimittäin uutinen riivatuksi väitetystä älypuhelimesta.

Vlogaaja Julian Calaveron jakamalla videolla kerrotaan miehestä, joka osti kaupasta upouuden iPhonen. Siitäkin huolimatta että laitetta ei oltu käytetty aikaisemmin, puhelimen kameran rullassa oli valmiina yksi valokuva.

Kuva näyttää esittävän kuollutta tai nukkuvaa naista, jonka kasvoilla on mustelmia. Otos näkyy vain kameran rullan esikatselukuvana, eikä laite anna hänen avata sitä. Cosmopolitan-sivuston mukaan iPhonen ostaja yritti toimittaa puhelinta huoltoon, mutta korjaaja oli liian peloissaan auttaakseen häntä.

Paranormaaleihin ilmiöihin uskovat ovat arvatenkin pitäneet tapausta todisteena yliluonnollisista ilmiöistä. Toiset taas uskovat iPhonen omistajan joutuneen hakkerin uhriksi tai vaihtoehtoisesti koko tarinan olevan pelkkää huijausta.