Nainen saapui lentokentälle – yllätys muutti hänen elämänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni kosintaa suunnitteleva haluaa tehdä kosinnasta sellaisen, jonka heistä kumpikin tulee muistamaan koko heidän elämänsä ajan. Nyt eräs nainen suunnitteli tyttöystäväänsä varten kosinnan, jolla hän yllätti lomalta palaavan kumppaninsa.

Karen Blackburn yllättyi lomalta saapuessaan, kun hän näki lentokentällä flashmob-esityksen. Nuoret olivat pysäyttäneet naisen katsomaan, ja alkaneet tanssimaan hänen edessään Bruno Marsin tunnetun Just The Way You Are -kappaleen tahtiin.

Kesken esityksen alkoi näyttämään siltä, että vartijat tulevat keskeyttämään kosinnan. Vartijoiksi pukeutuneet miehet olivat kuitenkin myös tanssijoita ja osana esitystä. Lopulta tanssijat avasivat käärön, jossa kosinta luki. Käärön alta Blackburnin eteen asteli tyttöystävä Chops Owen kukkakimppu käsissään. Pitkästä halauksesta päätellen nainen taisi suostua kosintaan.