Tästä syystä ensitreffit jäävät viimeisiksi – vältä näitä virheitä

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Sinkkujen arjen kohokohtia ovat usein treffit uuden ihmisen kanssa, mutta melko usein ensitreffit jäävät myös viimeisiksi. Nyt Eliittikumppani on kysynyt käyttäjiltään mitkä ovat yleisimmät mokat, joiden takia toisia treffejä ei enää edes harkita.

Treffien aikana tapahtuvista mokista ykköseksi nousu haju, eli treffikumppanilla on joko liikaa hajusteita tai pesemätön keho. Toiseksi listalla sijoittui jatkuva matkapuhelimen näpelöinti ja kolmanneksi liian kopeloiva ja intiimi käytös.

Muita ensitreffien mokia olivat muun muassa pahanhajuinen hengitys, seksin vonkaaminen ja humaltuminen sekä huonot pöytätavat, selfiekuvien ottaminen, kiusallinen keskustelu – ja tietenkin kestosuosikki myöhästyminen. Saapuminen treffeille myöhässä osoittaa, että henkilö ei arvosta treffikumppaniaan.

Suihku ja hampaiden pesu ennen treffejä kuuluu siis asiaan, kuten myös hajusteiden maltillinen käyttö. Alkoholia saa toki nauttia, mutta omat rajansa täytyy tuntea ja pysytellä niistä mielellään kaukana.