16-vuotias teinityttö maskeeraa itsestään hirviöitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialaismaskeeraaja niittää suosiota Instagramiin julkaisemillaan omakuvillaan. Suosiota ei ainakaan vähennä se tosiasia, että neitokainen on vasta 16-vuotias ja itseoppinut. Teini rakastaa monstereita ja hirviöitä.

Lara Wirth kertoo rakastuneensa erikoisiin hahmoihin Pirates of the Caribbean ja X-Men elokuvien myötä. Nykyisin nuori erikoistaitelija näkee suunnatonta vaivaa muokatakseen itsestään tunnettujen elokuvien pahiksia. Hänen maskeeraustaitonsa lyövät ällikällä.

– Opettelin perusasiat YouTuben kautta ja olen harjoitellut nyt kaksi vuotta. Yritän joka kerta olla hieman parempi ja luoda jotain suurempaa. Osaan nykyisin käyttää vartalomaaleja ja tehdä erilaisia lisäosia kotitekoisella gelatiinilla, hän kertoo Boredpanda-sivustolla.