Brittitoimittaja listasi: 17 syytä olla matkustamatta Suomeen kesällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Harva suomalainen tulee ajatelleeksi millainen paratiisi meidän maamme on varsinkin kesäisin. Olemme tottuneet rauhallisiin metsiin ja tuhansiin järviin, mutta monille ulkomaalaisille ne ovat kuitenkin kuin suoraan satumaasta.

Nyt BBC:n palkittu brittitoimittaja Joel Williams on listannut blogiinsa 17 syytä olla matkustamatta Suomeen kesällä. Luonnollisesti kyse on kieli poskessa kirjoitetusta parodiasta, mutta listaus antaa myös suomalaisille lukuisia hyviä aiheita olla onnellinen voidessaan asua maassa, jollaisesta miljoonat muut voivat vain haaveilla.

1. Rannat ovat aina täynnä2. Vesi on liian kylmää uimiseen3. Maaseutu on tavanomaista…4. …ja tylsää lemmikeille5. Mökkielämä on liian kovaa työtä6. Kesällä ei näe revontulia7. Valoisat yöt sekoittavat pään8. Kaupungit ovat liian hektisiä9. Paikalliset ovat hieman hassuja10. Baarien terassit eivät ole kummoisia11. Eivätkä kahvilatkaan12. Lapsilla ei ole paljon tekemistä13. Ei oikeastaan mitään14. Eikä aikuisilla ole parempi tilanne15. Eikä edes yöelämässä16. Kesäfestivaalit ovat pieniä17. ja urheilutapahtumat liian suuria.