Adele lauloi kappalettaan väärin konsertissa: ”Voi p**ka, väärät sanat”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Adele saattaa kuulua tämän hetken suosituimpiin poptähtiin, mutta se ei tarkoita että hänen tarvitsisi käyttäytyä keikkalavoilla perinteisten diivojen tapaan. Laulaja reagoi taannoisella keikalla tekemäänsä mokaan hauskalla ja ihailtavan maanläheisellä tavalla.

Portugalin Lissabonissa esiintynyt Adele oli esittämässä A Million Years Ago -kappalettaan, kun hän alkoi laulamaan kappaletta väärästä kohtaa. Tähti päätti keskeyttää kappaleen ja aloittaa sen uudelleen alusta.

– Voi p**ka, väärät sanat. Aloin laulamaan kertosäettä, Adele kommentoi.

Yleisö reagoi mokaan ja Adelen reaktioon naurulla ja aplodeilla. Tilanne tallentui videolle, joka levisi sittemmin sosiaalisessa mediassa Twitterin Pop Crave -tilin kautta.