Instagramin ruokakuvia sivalletaan – näinkö on tosiaan käymässä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruoan tulee maistua hyvältä, mutta eteen tuodun annoksen ulkonäkö vaikuttaa myös paljon siihen miltä se maistuu. Ruoan ulkonäkö on nykyään todella tärkeää, koska ihmiset haluavat ihastella ravintola-annoksiaan ja kuvata niitä.

Nyt Elite Dailyn humoristinen dokumentti esittelee ravintoloitsijan, joka on perustanut ravintolan, joka keskittyy pelkästään ruoan kuvauksellisuuteen. Ruoan kuvaamisella pilaileva video esittelee 28-vuotiaan Anitan, joka on perustanut New Yorkiin Sight-nimisen ravintolan. Sight tarjoilee ihmisille hyvien makujen sijasta pelkästään silmänruokaa, että ihmiset saisivat sosiaaliseen mediaan kauniit kuvat annoksistaan.

Nykyään moni kuvaa syömiään ruokia sosiaaliseen mediaan muiden ihmisten nähtäville, minkä vuoksi ruoka-annosten ulkonäkö onkin entistä tärkeämmässä asemassa tänä päivänä. Toivottavasti ravintolat keskittyvät kuitenkin myös jatkossa hyviin makuihin, joiden osuttua kohdalleen aletaan vasta miettimään annoksen ulkonäköä.