Isä yritti naurattaa vauvaa – pienokainen ei ollut samaa mieltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten vanhempien yksi suurimmista iloista on nähdä vauvan naureskelevan. Vauvan nauru on niin aitoa, että se valaisee koko huoneen ja saa kaikki ympärillä olevat ihmiset hymyilemään. Aina vauvan naurattaminen ei kuitenkaan ole niin helppoa kuin luulisi.

Mike H on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän yrittää saada kuukauden ikäisen vauvansa hymyilemään. Isä yrittää kaikkensa, mutta kameran kääntyessä lapseen voidaan nähdä, että vauva ei ole kovasta yrityksestä huolimatta vakuuttunut isänsä taidoista.

Voisi ajatella, että vauvat alkavat heti nauramaan kun aikuiset pelleilevät, tekevät hauskoja ilmeitä ja ääntelevät erikoisesti. Kaikki vauvat eivät kuitenkaan ole näin helppoja, minkä moni vanhempi onkin joutunut oman lapsensa kanssa huomaamaan.