Nainen yritti salakuljettaa huumeita burritojen sisällä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen liittovaltion agentit pidättivät viikonloppuna 23-vuotiaan naisen, joka yritti salakuljettaa maahan metamfetamiinia. Meksikosta peräisin olleet huumeet oli yritetty piilottaa burritojen sisään.

Nainen kuljetti mukanaan burritoilla täytettyä muovipussia ylittäessään Meksikon ja Arizonan osavaltion välistä rajaa. Rajavalvonnan huumekoirat kuitenkin haistoivat kielletyt aineet. Daily Beast -sivuston mukaan burritojen sisältä paljastui noin puoli kiloa amfetamiinia, arvoltaan 3.000 dollaria.

Kiellettyjen aineiden ja esineiden salakuljettamiseen käytetään toisinaan mielikuvituksellisia keinoja. Olemme aikaisemmin uutisoineet muun muassa tapauksista joissa kokaiinia piilotettiin rintaimplantteihin, kilpikonnaa yritettiin salakuljettaa hampurilaiseksi naamioituna ja vankilaan koitettiin toimittaa huumeita jalkapallon sisällä.