Uskottoman naisen sulhasta etsitään somessa: ”Petti sinua polttareissaan!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Twitteriin ilmestyi äskettäin erikoinen päivitys. Twiitissä etsitään Newcastlessa asuvaa Grahamia, jonka olisi tarkoitus astua vihille hänen Samantha-nimisen morsiamensa kanssa. Twiitissä paljastetaan, että Samantha pettää tulevaa aviomiestään.

Kaikki alkoi Risky-nimisen käyttäjän twiitistä, jossa hän varoittaa pian avioliiton auvoisaan satamaan astuvaa Grahamia petollisesta puolisostaan. Mies kirjoitti, että Grahamin ei kannata mennä naimisiin Samanthan kanssa, koska nainen harrasti seksiä polttareissaan Riskyn kaverin kanssa. Pahuuden tyyssijana toimi Newcastlessa sijaitseva Travelodge-majoitusliike.

Twiitti lähti leviämään kulovalkean tavoin. Jopa Geordie Shore -televisio-ohjelmasta tuttu Scotty T jakoi etsintäkuulutuksen, ja pelkästään hänen twiittiään on jaettu liki 6.000 kertaa. Ainakaan vielä ei ole selvinnyt, onko viesti tavoittanut oikean Grahamin. Sen sijaan trollit ovat ottaneet tilaisuudesta vaarin, ja yrittävät kalastella hetken kuuluisuutta petettyä puolisoa esittäen.