Tähän miehet kiinnittävät naisessa huomiota ensimmäisenä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kun nainen onnistuu kadulla kävellessään kiinnittämään lähellä olevan miehen huomion, moni voisi ajatella, että naisen vartalo on saanut miehen pään kääntymään. Kysely on osoittanut, että miehet eivät katsokaan ensimmäisenä naisen muotoja.

Women’s Health kertoo kyselystä, jossa yli 6.000 Men’s Health -lehden Twitter-seuraajalta kysyttiin mihin he kiinnittävät ensimmäisenä naisessa huomiota. Selkeä enemmistö miehistä vastasi vastoin kaikkia odotuksia, että ensimmäisenä he katsovat ja huomaavat naisen kasvot.

34 prosenttia miehistä tunnusti, että naisen takapuoli on ensimmäinen asia, joka kiinnittää heidän huomionsa. 18 prosenttia vastanneista katsoi ensimmäisenä rintoja, ja 10 prosenttia miehistä kertoi huomaavansa ensimmäisenä kauniit jalat.