Tuttu kesäherkku nostaa seksihalut huippuunsa – oletko jo kokeillut?

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mansikat ovat kesäinen herkku, joiden syöminen kuuluu monien mielestä vahvasti ulkona vietetyn kesäpäivän vakiintuneeseen ohjelmaan. Mansikoissa on paljon c-vitamiinia ja niissä on myös useita hyviä terveysvaikutuksia.

Mansikat alentavat verenpainetta niiden sisältämien ravinteiden ja kaliumin ansiosta. Mansikat alentavat myös sydänsairauksien riskiä, minkä lisäksi ne vaikuttavat positiivisesti ihmisten seksuaaliseen halukkuuteen mansikoiden sisältämien antioksidanttien ansiosta.

Mansikat sisältävät Elite Daily -lehden mukaan metyyliksantiini-nimistä antioksidanttia, joka aktivoi ihmisten haluja ja nostaa seksuaalisia himoja. Myös tumma suklaa ja kaakao sisältävät metyyliksantiinia, minkä vuoksi suklaaseen dipatuilla mansikoilla onkin erityisen positiivinen vaikutus makuuhuoneen puolella.