Donald Trumpin teesit vaihdettiin Hitlerin sanomisiin – näin siinä kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

SoFlo julkaisi uuden YouTube-videon, jossa he ovat tehneet tuleviin presidentinvaaleihin liittyvän sosiaalisen kokeilun. Katuhaastattelija halusi videon avulla selvittää, että kannattaisivatko Donald Trumpia äänestävät myös Hitleriä.

Haastattelija on tehnyt Donald Trump -esitteitä, joissa kaikki Trumpin siteeraukset, väittämät ja mielipiteet on vaihdettu lauseisiin, joita Hitler on sanonut. Haastattelija halusi nähdä huomaavatko Trumpin kannattajat mitään eroa väittämissä ja tukevatko he Hitlerin ajatuksia.

Donald Trumpin fanit ovat todella vannoutuneita uskomaan Trumpin sanomiin asioihin, minkä vuoksi he seisovatkin myös kaiken takana mitä haastattelija sanoo. Lopuksi haastattelija paljastaa väittämien olleen Hitlerin tekemiä, minkä jälkeen ihmiset olivat yhä sitä mieltä, että seisoisivat väittämien takana jos ne olisivat Trumpin tekemiä.