Jennifer Lopez osti 28 miljoonan ökytalon – tässä kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Jennifer Lopez julkaisi taannoin sosiaalisessa mediassa selfien, jossa hän poseerasi meikittömänä ja valmistautuneena päivän treeniin. Kuva osoitti, että luonnonkaunis tähtönen on kadehdittavan hyvässä kunnossa.

Ilmeisesti popkaunottarella on myös rahapuoli kunnossa, sillä hänen kerrotaan nyt ostaneen huippukalliin luksustalon Beverly Hillsin ja Hollywoodin kupeesta Bel Airin alueelta. Talossa on noin 1.500 neliömetriä ja sitä ympäröi massiivinen tontti uima-allasalueineen, minigolf-ratoineen ja baareineen. Talon sisällä on luonnollisesti oma elokuvateatteri, baari ja useita suuria olohuoneita.

46-vuotias Jennifer Lopez ei ole perheenäitinä lipsunut terveellisestä ruokavaliostaan tai treeneistään. Lopez on kertonut olevansa edelleen tarkka treenirutiineistaan ja ruokavaliostaan, mutta silloin tällöin hänkin sallii itselleen pienen herkuttelutuokion.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash