Oma elokuvateatteri kotiin – tältä unelmien leffahuoneet näyttävät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suuri elokuvateatterin salin kaltainen kotiteatteri on voinut olla monien unelma ja merkki siitä, että henkilö on todella rikas. Nykyään kotiteatterit ovat paljon yleisempiä, koska uusimmat elokuvatkin ovat paremmin ihmisten saatavilla verkon kautta ilman, että kodista täytyy poistua minnekään.

Ihmiset ovat alkaneet rakentamaan koteihinsa oman huoneen kotiteatterille, jossa he voivat nauttia elokuvista perheensä ja ystäviensä kanssa. Elokuvat voidaan katsoa joko suurelta näytöltä tai heijastaa tykin avulla seinälle tai valkoiselle kankaalle.

Moni nauttii kotona vietetyistä elokuvailloista, koska elokuvan jälkeen ei tarvitse poistua mukavan nojatuolin lämmöstä takaisin ulos. Toinen kotiteatterin kiistämätön hyöty on myös se, että kotona elokuvaa katsellessa saa syödä ja juoda täysin mitä haluaa.

What Do You Want To Watch Next ? ? #homecinema #movies #luxury #vip #thatlifestyle #suede #millionaire #homes #films

Kuva, jonka That Lifestyle (@thatlife5tyle) julkaisi

The only furniture you will ever need. #klipsch #horns #pro #homecinema

Kuva, jonka KlipschAU (@klipschau) julkaisi

Late night movie ???? Via V.int #homecinema #hometheater #outdoorcinema #hjemmekino #interior_delux

Kuva, jonka Interior_delux ? (@interior_delux) julkaisi