Ravintolan asiakas tyrmistyi – annoksessa oli kananjalka

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Meksikolaistyylistä ruokaa valmistava ravintolaketju Chipotle Mexican Grill on ollut viime vuodesta saakka hurjassa mediamyllytyksessä Yhdysvalloissa. Sadat ihmiset sairastuivat erilaisiin vatsatauteihin syötyään ketjun ravintoloissa. Huonot uutiset saavat nyt jatkoa.

Julkisuuteen on nyt noussut Chipotle-ravintolan annoksesta otettu valokuva. Nainen oli löytänyt burrito-annoksestaan kananjalan. Kuten arvata saattoi, lähti oksettava ruokakuva leviämään ympäri nettiä kulovalkean tavoin.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun pikaruokalan annoksista löydetään epämääräisiä asioita. Olemme muun muassa uutisoineet ruoan seasta löytyneistä jyrsijöistä, madoista ja muista hyönteisistä. Moni uskoo, että nyt annoksessa ollut kananjalka oli viimeinen naula Chipotle-ketjun arkkuun.