Siperianhusky vaati rapsutuksia ajon aikana – omistajan pakko totella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut lemmikkieläimet vaativat huomiota ja hellyyttä juuri silloin, kun täytyisi keskittyä aivan muihin asioihin. Tämän sai todeta Luna-nimisen koiran omistaja Youtube Rumble Virals -kanavalla jaetulla hauskalla videolla.

Siperianhusky istuu autossa pelkääjän paikalla omistajansa rapsuttaessa sitä ajon aikana. Kuljettaja joutuu kuitenkin välillä keskeyttämään rapsutuksen vaihtaakseen ajoneuvonsa vaihdetta.

Luna ei ole mielissään ihmisen huomion kiinnittyessä muihin asioihin kuin itseensä. Koira näyttää omistajalleen kaapin paikan, vaatien häntä hauskalla tavalla jatkamaan rapsuttamistaan. Kuljettaja ei voi tehdä muuta kuin totella, ja jatkaa rapsutusten antamista.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.