Vauva on Gordon Ramsayn kaksoisolento!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Julkkiskokki Gordon Ramsay tunnetaan parhaiten televisiosarjoista, joissa hän antaa kyytiä niin amatöörkokeille kuin huonosti menestyvien ravintoloiden henkilökunnillekin. Nyt somessa on levinnyt kuva vauvasta, joka muistuttaa erittäin paljon arvostettua ja rivosuista skottikokkia.

Walesin Cardiffissa asuva Claire Dempster jakoi witterissä kuvan taaperostaan. Vaaleakutrinen vauvan ja Gordon Ramsayn yhdennäköisyys on hämmästyttävä. Claire pohti twiittinsä kuvatekstissä, onko Ramsay kenties vieraillut Walesissa 10 kuukautta sitten.

– Kyllä, noin 11 kuukautta sitten, julkkiskokki vastasi Twitterissä.

Aika näyttää, tuleeko Clairen lapsesta yhtä menestynyt ruoanlaittaja kuin Gordon Ramsaysta. Äiti todennäköisesti toivoo, ettei lapsesta tule ainakaan yhtä pahasuista tapausta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat