Eva Longoria unelmien häämatkalla – nauttii bikineissä täysin rinnoin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täydelliset Naiset -televisiosarjasta tunnetuksi tullut Eva Longoria meni naimisiin José Bastónin kanssa Meksikossa satumaisissa maisemissa. Pari viettää tällä hetkellä häämatkaansa ja näyttää nauttivan yhteisen lomansa jokaisesta hetkestä täysin rinnoin.

41-vuotias uudelta koko nimeltään Eva Longoria Bastón on julkaissut Instagram-tilillään riemukkaita kuvia häämatkaltaan. Kuvissa nainen on hypännyt ilmaan ja näyttää viettävän elämänsä onnellisinta aikaa.

Iloisissa kuvissa katse kiinnittyy väkisinkin naisen virheettömään bikinivartaloon, jota onnellinen ja tuore vaimo esittelee keltaisessa uima-asussaan. Longoria Bastón julkaisi myös lyhyen videon, jossa hän esittelee kaunista uimapaikkaa ja upeaa vesiputousta, joka hänen takanaan kuohuu.

#HoneyMoon #Love #Waterfalls

Video, jonka Eva Longoria Baston (@evalongoria) julkaisi

#Honeymoon #Bliss ❤️❤️❤️

Kuva, jonka Eva Longoria Baston (@evalongoria) julkaisi

#Honeymoon ❤️❤️❤️

Kuva, jonka Eva Longoria Baston (@evalongoria) julkaisi