Jen Selter nosti takapuolensa pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

New Yorkissa asuva Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Internet-malli tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, ja hänellä on esimerkiksi Instagramissa jo 9,2 miljoonaa seuraajaa.

Viime päivinä Selter on antanut fitness-harrastajille esimerkkiä poseeraamalla Instagramissa näyttävissä kuvissa, joissa on lähes poikkeuksetta pääosassa hänen tunnetuin ruumiinosansa, eli takapuoli.

Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Selterin Instagramilla on lähes yhdeksän miljoonaa seuraajaa. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa.

💁🏻 follow @squatspo for some booty motivation!

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

The @Revolve party was popping! Thank you for the amazing coachella weekend 🎉

Kuva, jonka Jen Selter (@jenselter) julkaisi

Uusimmat