Josie Canseco alastomana Playboyssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen 19-vuotias teinityttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan kovaa nousua mallimarkkinoilla.

Nyt isä on saanut nähdä odottamattomia valokuvia, sillä hänen tyttärensä poseeraa Playboy-lehden alastonkuvissa jo teini-ikäisenä. Josie nimettiin nimittäin Kuukauden Playmateksi kesäkuun 2016 lehdessä.

Playboyn sivuilla Josie nähdään esittelemässä vartaloaan kuvissa, jollaisia yksikään isä ei haluaisi nähdä. Lisäksi nuori kaunotar on julkaissut rohkeita kuvia myös Instagramissa.

19-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.

@playboy june issue on stands everywhere today??

Kuva, jonka Jos? (@josiecanseco) julkaisi

U with me?

Kuva, jonka Jos? (@josiecanseco) julkaisi

when u forget to take your hair tie off ?

Kuva, jonka Jos? (@josiecanseco) julkaisi

I suck at captions

Kuva, jonka Jos? (@josiecanseco) julkaisi

who needs a pool when you've got a hose?

Kuva, jonka Jos? (@josiecanseco) julkaisi