Joukkuekaverit videobombasivat pelaajan – hulvaton haastattelu kotikatsomoihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

North Carolinan yliopiston baseball-joukkueen pelaaja Zac Gallen pääsi äskettäin televisiohaastatteluun. Kameran edessä tapahtunut jutustelu muuttui yhtäkkiä joukkuetovereiden ylläpitämäksi sirkukseksi.

Zac Gallen aloitti varsinaisen haastattelun itsevarmasti. Yhtäkkiä miehen päähän pantiin hehkulamppu. Sen jälkeen pelaajan takana alkoi varsinainen tapahtumasarja, kun joukkuekaverit pilailivat antaumuksella miehen vastaillessa toimittajan esittämiin kysymyksiin.

Yksi pelaajista tanssi hassusti, toinen käytti banaania puhelimena ja kolmas kulki pahvimukit päässä. Pelaajat tuntuivat olleen innoissaan televisioon päästessään. Yleensä ihmiset videobombaavat kadulla seisovia reporttereita.