Justin Bieber ilman paitaa ja housuja – kourimassa jalkoväliään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Calvin Klein -alusvaatejätti on julkaissut uuden alusvaatekamppanjan, jonka tiimoilta he julkaisevat malleista kuvia #mycalvins-aihetunnisteella. Muun muassa Justin Bieber käyttää samaa aihetunnistetta omissa kuvissaan, joissa hän esittelee saamiaan alushousuja.

Calvin Klein sponsoroi Justin Bieberin Purpose-kiertuetta lahjoittamalla miehelle mielin määrin vaihtoboksereita. Nyt Bieber julkaisi peilin kautta ottamansa melko mauttoman kuvan, jossa hän pitää sukukalleuksistaan toisella kädellään kiinni.

Alusvaatekamppanja nousi aiemmin uutisotsikoihin kuvalla, jossa tyttö vilautti pikkuhousuja mekon alta. Kuva oli alhaalta päin kuvattu ja aiheutti melkoisen kohun, koska se oli monien mielestä todella epäsovelias.

#mycalvins

Kuva, jonka Justin Bieber (@justinbieber) julkaisi