Kissa ”kiroillut” kahdeksan vuotta – parodiakoosteesta nettihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Steve Cash pitää YouTubessa Talking Kitty Cat -nimistä videoblogia, jonne hän päivittää hauskoja videoita lemmikeistään. Mies on nimennyt paljon maukuvan kissansa kiroilevaksi kissaksi, joka huvittaakin kanavan seuraajia nokkelilla letkautuksillaan.

Mies on kuvannut mustaa Sylvester-nimistä kissaansa, joka maukuu usein. Mies on puhunut kissan maukumisen päälle ja muuttanut kissan oman äänen kiroilevan miehen ääneksi. Kiroileva kissa on huvittanut kanavalla jo kahdeksan vuotta, minkä kunniaksi mies teki nyt minuutin mittaisen koostevideon hauskoista hetkistä.

Koostevideolla nähdään kissan kiroilemista ja muille lemmikeille vinoilemista kahdeksan vuoden ajalta. Kissan lempisanoihin kuuluvat etenkin sanat shit ja fuck, joita kissa aina tilaisuuden tullen viljeleekin sekä omistajalleen että perheessä asuvalle toiselle kissalle ja koiralle.