Lapsenvahti ryösti pankin – hoitolapset kyydissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Coloradosta kotoisin olevaa naista odottaa syytteet sekä pankkiryöstöstä että lasten hyväksikäytöstä. 28-vuotias Rachel Einspahr oli päättänyt ryöstää pankin kesken lapsenvahtikeikan. Naisella on rikollista tautaa entuudestaan.

Huffington Post kertoo Einspahrin ajaneen Colorado East Bank & Trust in Severance -pankin ajokaistalle ja ojentaneen pankkineidille lapun. Lapussa luki, että virkailija ei saisi käynnistää hälytystä, sillä hänen kyydissään oli lapsia aseella uhannut mies, joka halusi satasen ja viidenkympin seteleitä.

Virkailija antoi naiselle 500 dollaria. Poliisit paikansivat Rachel Einspahrin nopeasti ajoneuvon perusteella. Nainen yritti ensin sepittää tarinaa kuvitteellisesta kiristyksestä, mutta myönsi lopulta suunnitelleensa ryöstön itse. Hän tarvitsi rahaa entisiä sakkoja maksaakseen.