Nainen kokeili Kardashianien mainostamaa fitness-teetä – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin ja Jennerin suvun naiset mainostavat innokkaasti erilaisia tuotteita rahaa vastaan omilla Instagram-tileillään. Muun muassa Kourtney, Khloe ja Kylie mainostavat puhdistavaa Fit Tea Detox -kuuria, jonka nimeen koko perhe vannoo.

Khloe ja Kylie suosittelevat tuotetta miljoonille seuraajilleen, minkä vuoksi videoblogia pitävä Jessica Carroll päätti äitinsä kanssa testata tuotetta. Carroll huomasi, että tuote ei toimi kuten se lupaa, minkä lisäksi nainen sai selville todella yllättäviä faktoja tuotteesta.

Teetä ei ole virallisesti testattu tai hyväksytty, joten kuluttajan on luotettava valmistajan omaan sanaan sen turvallisuudesta. Carroll, hänen äitinsä ja isoäitinsä saivat vaaralliselta ja ahdistavalta tuntuvia sydämentykytyksiä, minkä lisäksi he kokivat nestehukkaa.

Carroll huomasi, että Kylien suositukset ovat ristiriitaisia, koska osassa kuvista hän kertoo teen antavan naiselle energiaa ja osassa rentouttavan häntä. Carroll sai myös pienellä kaivelulla selville, että Kardashianit ovat ilmeisesti bisnespartnereita teen valmistajien kanssa, ja saavat 250.000 dollaria jokaisesta julkaisemastaan kuvasta teepussin kanssa.

using @fittea before my shoots is my favorite ☺️

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi

You know how I do!! Getting my day started with my fav @fittea! ?? #spon

Kuva, jonka Khloé (@khloekardashian) julkaisi

I literally bring this everywhere! Thank you @fittea for keeping me going ???????

Video, jonka Khloé (@khloekardashian) julkaisi

Back to my morning routine. I'm starting the day with my @fittea. Tea time! ?☕

Kuva, jonka Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) julkaisi