Venäläisperhe asuu karhun kanssa – katsovat televisiotakin yhdessä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Venäläisperhe saattaa aluksi vaikuttaa täysin tavalliselta perheeltä, kunnes talon sisältä tallusteleekin ulos heidän perässään iso aikuinen karhu. Panteleenkon perhe asuu Stepan-nimisen karhun kanssa ja pitää karhua yhtenä perheenjäsenenään.

Svetlana ja Yuriv Panteleenko asuvat yli kaksimetriä korkean täysikasvuisen karhun kans. Pariskunta on nimennyt karhun Stepaniksi, ja se asuu perheen kanssa talon sisällä. Perhe katselee karhun kanssa televisiota, hoitaa sen turkkia ja ottaa sen jopa illallispöytään kanssaan istumaan.

Isän ja 23-vuotiaan Stepan-karhun yhteisiin suosikkileikkeihin kuuluu painiminen, mikä saattaa vieraan katsojan silmissä näyttää vaaralliselta ja liiankin rajulta leikiltä. Stepan tykkää myös pallotella pariskunnan kanssa, ja onkin melko hyvä saamaan heitetystä pallosta kopin.