Jennifer Lopez biletti karnevaaleilla – tanssi villisti bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Jennifer Lopez julkaisi taannoin sosiaalisessa mediassa selfien, jossa hän poseerasi meikittömänä ja valmistautuneena päivän treeniin. Kuva osoitti, että luonnonkaunis tähtönen on kadehdittavan hyvässä kunnossa. Viime viikolla Lopez osti ökyasunnon Bel Airista.

Asuntokauppojen jälkeen latinotähti on suunannut Las Vegasiin, jossa hänet kuvattiin eilen juhlimassa vauhdikkaasti Carnival Del Sol -tapahtumassa. Tunnelma oli korkealla, sillä Lopez ja hänen poikaystävänsä Casper Smart tanssivat villisti. Jennifer oli pukeutunut bikinien yläosaan.

46-vuotias Jennifer Lopez ei ole perheenäitinä lipsunut terveellisestä ruokavaliostaan tai treeneistään. Lopez on kertonut olevansa edelleen tarkka treenirutiineistaan ja ruokavaliostaan, mutta silloin tällöin hänkin sallii itselleen pienen herkuttelutuokion.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash