Johnny Deppin hakattu vaimo valehtelee?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viihdemaailmassa kohistaan suosikkinäyttelijä Johnny Deppin ja ja Amber Heardin riitaisan eron takia. Naisen mukaan Depp olisi lyönyt häntä kasvoihin puhelimella. Näyttelijän lähipiiri väittää naisen valehtelevan, ja hänellä on ollut skismaa miehen sukulaisten ja ystävien kanssa jo pitkään.

Nyt Johnny Deppin 17-vuotias tytär Lily-Rose Depp on kommentoinut kohua julkisesti. Neitokainen on julkaissut Instagramiin kuvia, joissa hän puolustaa isäänsä ja osoittaa Amber Heardin pahoinpitelyväitteet valheeksi. Myös Johnny Deppin pitkäaikaiset kumppanit Vanessa Paradis ja Lori Anne Allison ovat julkisesti väittäneet Amber Heardin valehtelevan, TMZ uutisoi.

Amber Heard haki avioeroa Johnny Deppistä vain kaksi päivää miehen äidin kuoleman jälkeen. On yleisessä tiedossa, että Depp oli majoittanut huonokuntoisen äidin kotiinsa, eikä Amber ollut asiasta mielissään.

Äiti oli usein kertonut sukulaisilleen, kuinka ilkeä Deppin vaimo oli ollut ja tehnyt kaikkensa sukulaissuhteiden pilaamiseksi. Heard tullee saamaan eron myötä vähintään 15 miljoonaa Deppin 400 miljoonan dollarin omaisuudesta.