Justin Bieber haluaa sitoutua – iski silmänsä näyttelijättäreen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmankiertueella parhaillaan viihtyvä 22-vuotias poppari Justin Bieber on jo tovin haaveillut vakituisesta tyttöystävästä. Mies on kyllästynyt satunnaiseen pelehtimiseen ja haluaa pysyvän kumppanin. Yksi ehdokkaista on näyttelijä Nicola Peltz.

Justin Bieberin lähipiiristä kerrotaan, että mies on vienyt 21-vuotiaan Nicola Peltzin äskettäin treffeille minigolfradalle. Sen jälkeen kaksikko on nauttinut ravintolaillallista Beverly Hillsissä sijaitsevassa Maestro’s Steakhousessa. Laulajan kaverit paljastavat Entertainment Tonightille, että mies on nyt tosissaan naisen kanssa.

Nicola Peltz on amerikkalainen näyttelijä ja miljardööri Nelson Peltzin tytär. Hänen tunnetuin roolinsa lienee televisiosarja Bates Motelissa, jossa nainen esitti Bradley Martin -nimistä teinityttöä. Hän on esiintynyt myös Zayn Malikin iT’s YoU -kappaleen musiikkivideolla.