Kylie Jenner ystävineen uima-altaalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maanantaina Kardashianin sisaruksista nuorimmainen Kylie kiusasi 62,2 miljoonaa Instagram-seuraajaansa julkaisemalla aurinkoisesta kesäpäivästään kuvia, joissa näkyi viisi naista bikineissä. Kylie vietti päiväänsä tyttöporukalla, johon kuului muun muassa sisko Kendall ja mallina toimiva Hailey Baldwin.

Naiset viettivät kesäpäivää bikineissä altaalla loikoillen ja auringosta nautiskellen. Kylie julkaisi päivästä kuvan, jossa hän on muiden tyttöjen kanssa istumassa altaan reunalla. Naiset istuvat selkä kameraan päin ja esittelevät takaprofiiliaan kuvaajalle.

Mukana ollut malli Cami Marrone julkaisi kuvasta version, jossa kaikki tytöt pitävät toistensa takapuolista kiinni. Yhdessä kuvassa Kylie ja Hailey myös esittelevät pieniä tatuointejaan, jotka ovat naisilla lähes identtisissä kohdissa lantiolla.

Girls girls girls

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi

Basic | ?: @yourboyfai

Kuva, jonka Camila Morrone (@camimorrone) julkaisi