Näin hyödyllisiä LEGO-palikat ovat – myös aikuisille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

LEGO-rakennuspalikat ovat monien lasten mieleen. Pienten lasten hahmotus- ja rakentamistaidot kehittyvät LEGO-palikoilla leikkiessä, mutta niistä on iloa myös vanhemmille. Vanhemmat pystyvät rakentamaan palikoista monia hyödyllisiä tavaroita.

HouseholdHacker-kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa esitellään yhdeksän ohjetta, joiden avulla katsoja pystyy rakentamaan LEGO-palikoista hyödyllisiä tavaroita, jotka auttavat ihmisiä arjessa. Ohjeet ovat niin helppoja, että kuka tahansa pystyy niitä hyödyntämään.

Videolla nähtävien ohjeiden avulla ihmiset pystyvät tekmään LEGO-palikoista monia hyödyllisiä esineitä, kuten ovistopperin, klemmareiden pidikkeen ja puhelintelineen. Palikoista syntyy näppärästi myös pieni kukkaruukku ja juomalasien alusta.