Silmitön tieraivo videolle – autoilija ajoi kahden motoristin päälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kännykkäkameroiden ja kojelautakameroiden ansiosta nykyisin saadaan merkittävästi aikaisempaa enemmän videomateriaalia teillä tapahtuvista tilanteista, ja samalla yhä useampi tieraivo päätyy verkkoon ja poliisille todistusaineistoksi. Niin tälläkin kerralla, kun autoilija ajoi ilmeisen tahallaan moottoripyörän päälle.

Abe Garcia huomasi jotain olevan tapahtumassa ja ryhtyi kuvaamaan tilannetta kännykällään. Pian henkilöauton kuljettaja teki epätoivoisen ratkaisun ja ajoin motoristien päälle. Lisäksi autoilija pakeni turmapaikalta, mutta hänet saatiin myöhemmin kiinni.

Molemmat moottoripyörän kyydissä olleet kiidätettiin onnettomuuspaikalta sairaalaan, mutta he selvisivät ilman vakavia vammoja. Autoilijaa odottavat kovat syytteet, joihin lukeutunee törkeä liikenteen vaarantaminen ja mahdollisesti jopa kaksi tapon yritystä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.