Unelmien lomaparatiisi – kelluvat huvilat Thaimaan Kwai-joella

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Thaimaan länsiosassa sijaitseva Kanchanaburi on kuuluisan Kwai-joen varrella. Turistien suosiossa oleva alue on nyt saanut uudenlaisen majoitusalan liikkeen, joka tarjoilee matkailijoille upean luksuselämyksen hyvällä maulla höystettynä.

Nyt on mahdollista nauttia Thaimaan trooppisista vuoristo- ja jokimaisemista veden päällä majoittuen. Agaligo studio -arkkitehtifirman rakentamat huvilat sijaitsevat legendaarisen Kwai-joen päällä. Rakennukset ovat ekoystävällisiä ja kevyitä luksusluokan taloja, Inhabitat-sivusto hehkuttaa.

Vaikka Kanchanaburin alueella on jo ennestään kelluvia koteja, ovat X-Float -rakennukset esteettisiä ja moderneja yöpymispaikkoja. Lomaparatiisit on rakennettu maalla, mutta tuotu myöhemmin joelle kellumaan. Suuret ikkunat tarjoilevat henkeäsalpaavia maisemia, ja vierailla on mahdollisuus nauttia niistä lisää kattoterassilla tai parvekkeella.

Agaligo.com
Agaligo.com
Agaligo.com
Agaligo.com
Agaligo.com
Agaligo.com
Agaligo.com
Agaligo.com