Britney Spears heruttelee bikineissä Instagram-videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spears on julkaisemassa uutta musiikkia vielä tämän vuoden puolella. Tähti on kuitenkin ehtinyt myös viettämään Yhdysvalloissa Muistopäivä-nimellä tunnettua pyhäpäivää aurinkoisissa tunnelmissa.

Instagramissa jakamassaan videossa 34-vuotias laulaja keikistelee uima-altaan reunalla. Cyndi Lauperin Time After Time -hittiä kuunteleva Britney Spears esiintyy videolla bikineissä, isokokoisessa aurinkohatussa ja aurinkolaseissa. Kuvatekstissä tähti toteaa ytimekkäästi vain chillailevansa.

Chillaamisen ohella Britney Spears on ehtinyt muun muassa esiintymään Billboard Awards -gaalassa. Tapahtumassa poptähti esitti sikermän uransa suurimmista hittikappaleista.

Just chillaxing ?

Video, jonka Britney Spears (@britneyspears) julkaisi