Hautausurakoitsija veti kännit työajalla – kadotti ruumiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Puolalainen hautausurakoitsija lähti hakemaan Italiassa kuollutta naista takaisin kotimaahansa. Henkilön ruumis oli tarkoitus haudata puolalaiselle hautausmaalle. Valitettavasti urakoitsija hävitti ruumisautonsa kesken matkan.

The Times uutisoi puolalaisesta 24-vuotiaasta hautausmaan työntekijästä, joka pysähtyi lounaalle Saksan Müncheniin. Mies oli ajanut kuolleen puolalaisnaisen kanssa Italiasta takaisin kotimaahansa, mutta päätti pitää välillä tauon. Kun mies oli nauttinut ateriansa, huomasi hän hävittäneen ruumisauton.

Paikalle tulleet poliisit totesivat urakoitsijan juopuneeksi. Mies oli väittänyt pysäköineensä auton lähelle rautatieasemaa. Auto löytyi kuitenkin vasta päivää myöhemmin täysin eri paikasta, läheltä Isar-joen rantaa. Lopulta ruumisautonkuljettaja pääsi jatkamaan työtehtäväänsä.