Suosikkiräppäri ehdolla Hottikset-tähdeksi – tässäkö tuleva Hottis-Jussi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen rap-artisti Majuri on tullut tunnetuksi hiteistään, kuten Kato ny äijjää ja Pusiboi. Jatkossa hänet tullaan mahdollisesti näkemään myös realitytähtenä, sillä Majuri hakee parhaillaan suositun Hottikset-realitysarjan seuraavan tuotantokauden tähdeksi.

31-vuotiaalle Majurille, eli mahdolliselle Hottis-Jussille, on perustettu Facebookiin jo omat fanisivut. Nyt Nelonen on julkaissut ohjelmaan ehdolla olevia henkilöitä videoiden kera, ja mukana on myös Majuri.

– Kyllä mä ulkona käyn, mutta ne isoimmat rilluvuodet on ehkä takana päin. Mulla on CV kunnossa niistä hommista, että ei sitä tarvitse pitkittää. Mua ei osteta pelkillä tisseillä, kun niitä oon ehtinyt näkemään tässä jo maailman sivun muutenkin, Majuri toteaa esittelyssään.

Ohjelman uudella tuotantokaudella Hottikset asuvat kimppakämpässä Helsingin keskustassa. Seuraava Hottikset-kausi nähdään ensi syksynä Nelosella.