Poikabänditähti Nick Jonas tuli kaapista: ”Valehtelisin jos sanoisin…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jonas Brothers -poikabändistä tunnetuksi tullut Nick Jonas on viihtynyt monien kauniiden naisten kanssa sen jälkeen kun hän erosi tyttöystävästään. Jonasin ympärillä on kuitenkin pyörinyt paljon huhuja siitä olisiko hän kenties kiinnostunut myös miehistä.

23-vuotias Nick Jonas on näyttäytynyt monissa homobaareissa, tehnyt LGBT-yhteisön puolesta paljon esiintymisiä ja antanut vihjailevia lausuntoja homoseksuaalisuuteen liittyen. Jonas on ollut myös Lontoossa sijaitsevassa homoseksuaalisille miehille tarkoitetussa yökerhossa lavalle sidottuna muiden miesten ihailtavana, ja kertonut The Sun -lehdelle kokemuksen olleen hänestä eroottinen.

Nick Jonas on kertonut, että hän ei voisi sanoa, että hän ei olisi ollut sängyssä miehen kanssa. Laulaja on näytellyt seksikohtauksissa, joissa hän rakastelee miehen kanssa. Nick kertoo olleensa niissä läsnä ja käyttäneensä omia käsiä ja huuliaan, minkä vuoksi hän katsoo käytännössä harrastaneensa seksiä miehen kanssa ainakin rooliensa puolesta.