Pienen asunnon omituinen ratkaisu – vessa keittiökaapissa

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suurkaupungeissa joutuu luopumaan omasta tilasta asuntoja vuokratessa. Koska asuntojen vuokrat ovat järisyttävän korkeita, joutuvat ihmiset jakamaan huoneistoja kämppäkavereiden kanssa tai tinkimään perusmukavuuksista.

Lontoon Hendonissa on tullut vuokralle huone, jossa on erikoinen vessaratkaisu. Toiletti on nimittäin piilotettu keittiönkaappiin. SpareRoom-sivuston esittelemää kohdetta voi vuokrata 167 euron viikkohintaan, Evening Standard -lehti uutisoi.

Asunnon jakamisen sijaan ihmiset voivat vuokrata nykyisin mikroasuntoja, jotka on sisustettu hotellihuoneiden tyyliin. Esimerkiksi Manhattanille rakennetut 30-neliöiset asunnot on varustettu kodinkoneilla, säilytystilalla ja parvekkeella. Älykäs sisustaminen tekee asunnosta kompaktin ilman, että vessaa tarvitsee sijoittaa keittiönkaappiin.