Eksynyt saukonpoikanen palautettiin emolle – koskettava näky!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornian Morro Bayssa nähtiin taannoin traaginen tilanne, kun voimakkaat aallot kuljettivat saukon poikasen kauas pois emonsa luota. Onneksi pulaan joutunut eläinparka sai apua paikalle osuneilta ihmisiltä.

Marine Mammal Center -järjestön eläinlääkäri Heather Harris ja bilogi Mike Harris pelastivat vapaaehtoistyöntekijöiden kanssa emostaan eroon joutuneen saukonpoikasen. Pelastamisen jälkeen asiantuntijat tarkistivat, ettei eläin ollut haavoittunut tai stressaantunut.

Lopulta saukonpoikanen palautettiin takaisin emonsa luokse. Mashable-sivuston mukaan emo löytyi kokeella, jossa poikasta pideltiin lukuisten saukkojen edessä ja eläinten reaktioita tarkkailtiin. Äidin ja pienokaisen ilosta jälleennäkemistä päästään seuraamaan hellyttävällä Youtube-videolla.