Kiinnostus samaa sukupuolta kohtaan tuplaantunut

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lienee selvää, että nykyään ihmiset ovat avoimempia muiden erilaisten seksuaalisten suuntautumisien kanssa. Tämän lisäksi näyttäisi myös siltä, että tänä päivänä ihmiset ovat kokeilunhaluisempia ja avoimempia myös sen suhteen mikä heidän oma seksuaalinen identiteettinsä on.

Time-lehti kertoo uudesta tutkimuksesta, jonka mukaan ihmiset ovat nykyään uteliaampia ja halukkaampia kokeilemaan suhdetta samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa. Viimeisen 24 vuoden aikana kokeilunhaluisten ihmisten määrä on jopa tuplaantunut siitä mitä se on ollut vuonna 1973.

Tutkimuksessa kerättiin tietoa 30.000 amerikkalaiselta ja saatiin selville, että ihmiset harrastavat kaksi kertaa enemmän suhteita samaa sukupuolta olevan henkilön kassa kuin aiemmin. Homoseksuaalisten ihmisten määrä ei sinänsä ole tutkimuksen mukaan lisääntynyt vaan bi-seksuaaleja ja seikkailunhaluisia heteroja on yhä enemmän. Ihmiset eivät enää ole niin peloissaan kokeilla suhdetta tai yhden illan rakkautta samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa.