Kylpyammeet kiinnostavat kissoja – aina sama paniikinomainen lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä verkossa nähdään harvinaista todistusaineistoa siitä, että osa kissoista voi rakastaa vettä ja pitää jopa uimisesta. Yleisesti kissat eivät kuitenkaan voi sietää vettä vaikka se niitä monesti kiehtookin varsinkin vesilaseissa, lavuaareissa ja kylpyammeissa.

Uudella YouTube-videolla nähdään hauska kooste kissoista, joille käy hassusti. Jostain syystä kissoja kiehtoo vedellä täytetyt kylpyammeet vaikka ne eivät pitäisikään vedestä. Uteliaisuuden kasvaessa kissat dippaavat ensin veteen yhden tassunsa, minkä jälkeen ne menevätkin yleensä paniikkiin.

Vettä tassulla kokeillessaan kissat saavat jälleen huomata, että vesi tosiaan on vettä. Ne säikähtävät, minkä seurauksena ne luiskahtavat aina ammeen sisälle ja kastautuvat kunnolla kylpyveteen. Kissat hyppäävät hädissään ammeesta ja juoksevat aina salamannopeasti kylpyhuoneesta pois.