Mies jäi vauvan ja taaperon kanssa kotiin – raportoi kaaoksesta netissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brad Kearnsilla on vaimonsa Sarahin kanssa kaksi pientä lasta. Brad luuli tietävänsä miltä heidän kuusiviikkoisen vauvan ja kaksivuotiaan pojan hoitaminen vaatii kunnes hän päätyi lasten kanssa yksin vaimon jouduttua sairaalaan.

Brad oli saanut kesken työpäivänsä Sarahilta viestin, että hänen maksansa on pettänyt ja hän joutuu sairaalaan. Brad riensi kotiin hoitamaan lapsia eikä osannut kuvitellakaan millaisen työn hänen vaimonsa lasten kanssa tekee niin vaivattomasti, että Brad ei kiinnitä siihen edes huomiota.

24 tuntia isänä olemista sisälsi paljon ulosteita, oksennusta, itkua ja unettomuutta. Tämän lisäksi mies ei ehtinyt vaihtamaan omia vaatteitaan, käymään suihkussa, pesemään hampaitaan tai siistimään partaansa. Koti ehti vuorokauden aikana myös muuttumaan siististä sotkuiseksi.

Brad alkoi aivan toisella tavalla arvostamaan hänen vaimonsa taitoa olla niin hyvä äiti. Brad jakoi kokemuksensa omalla Facebook-sivullaan, josta julkaisua on jaettu jo yli 17.000 kertaa.